Politistii sunt pe urmele unor persoane care au sustras un telefon mobil si un portofel dintr-un autoturism lasat neasigurat

Portierele neasigurate, telefon mobil si portofel, lasate pe bancheta din spate, sunt conditiile cele mai prielnice pentru comiterea unui furt din auto, in doar cateva clipe. Luati masuri de asigurare a bunurilor dumneavoastra! Nu favorizati producerea activitatii infractionale!

In data de 14.01.2020, la sediul Politiei Municipiului Baia Mare s-a prezentat o femeie de 44 de ani, din municipiu, care a reclamat faptul ca persoane necunoscute i-au sustras bani si bunuri din autoturism.
Primele verificari efectuate de politisti au relevat ca in jurul orei 16:30, victima si-a lasat autoturismul neasigurat pe strada Petru Rares din municipiu, iar persoane necunoscute au profitat si au sustras un telefon mobil si un portofel care continea bani si acte lasate la vedere pe bancheta din spate.
In acest caz, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt, cercetarile vizand identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului si luarea masurilor legale.

Pentru a nu ajunge in situatii similare, cand parcati masina, verificati daca este inchisa! Chiar si atunci cand lipsiti pentru cateva clipe! Sfatul nostru este sa verificati, de asemenea, sa nu ramana pe bancheta sau la vedere bunuri de valoare! Exista posibilitatea ca cei care le vor observa sa faca tot posibilul sa si le insuseasca si sa ramaneti fara ele!

Prins in flagrant de politistii din Baia Sprie in timp ce incerca sa sustraga bunuri dintr-un imobil

Azi-noapte, in jurul orei 01.00, politistii din Baia Sprie au prins in flagrant un barbat din oras care incerca sa sustraga bunuri dintr-un imobil situat pe strada Plevnei.

Verificarile efectuate au relevat ca acesta are varsta de 39 de ani, a ravasit mai multe lucruri, insa nu a reusit sa sustraga nimic.
In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la furt calificat.

Microbuz de transport persoane cu dizabilitati la Centrul Social din Coroieni
Citeste
Scurt ghid despre tot ceea ce trebuie sa stiti despre taxa de salubrizare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.