Politistii prezenti la Oraselul Copiilor in Sighetu Marmatiei si Auto Show Maramures 2023

In acest week-end a fost vanzoleala mare in Parcul Gradina Morii!

Oraselul copiilor a revenit in Sighetu Marmatiei cu atractii pentru copii de toate varstele. Politistii sigheteni au fost nelipsiti de la activitatile specifice desfasurate.

Copiii au imbracat haina de politie, au primit sfaturi preventive si l-au reintalnit pe patrupedul Snow.

Avem deosebita placere de a participa in fiecare an la evenimentul de traditie Oraselul Copiilor, initiat de Asociatia Studenteasca AMICUS, careare ca scop familiarizarea copiilor cu atributiile institutiilor publice si serviciilor de protectie sociala, fiecare institutie participanta avand standuri de prezentare atractive, pe intelesul celor mici.

La data de 01 Iunie, Oraselul Copiilor se muta in Parcul Regina Maria din Baia Mare unde, politistii Inspectoratului de Politie vor fi prezenti.

Tot in acest week-end, politistii Serviciului Rutier au avut placerea de a participa la ,,Auto Show Maramures 2023", la cea de-a treia editie a acestui eveniment dedicat industriei auto, initiat de Camera de Comert si Industrie Maramures.

Politistii rutieri au prezentat tehnica din dotare si s-au asigurat ca parada de final sa se desfasoare in conditii de siguranta privind traficul rutier. De asemenea, au oferit sfaturi preventive conducatorilor auto privind circulatia pe drumurile publice, sa nu conduca autovehicule sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante si sa respecte regulile de circulatie in vigoare.

Freon in valoare de 6.200 lei, depistat de politistii de frontiera
Citeste
Cine vede triplu oare? Unii 1.500, altii peste 500 in fata Prefecturii Maramures! Protestul celor care scot analfabeti functionali pe banda rulanta in Romania (VIDEO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.