Politistii maramureseni au intocmit ieri trei dosare penale pentru violenta in familie

Budesti – matusa agresata de nepoata: aseara, in jurul orei 22.00, in urma unei sesizari prin SNUAU 112 cu privire la un scandal in familie, politistii au intervenit la un imobil din Budesti. La locul faptei, politistii au identificat o batrana de 89 de ani, care prezenta leziuni. Primele verificari au relevat ca victima a fost agresata de catre o tanara de 19 ani, care locuieste in acelasi imobil. Femeia ranita a fost transportata la spitalul din Sighetu Marmatiei, unde a ramas internata pentru ingrijiri medicale. Luandu-se in considerare riscul iminent, victima a fost informata despre posibilitatea emiterii unui ordin de protectie, insa a refuzat.

Arinis – femeie agresata de concubin : politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa au fost sesizati despre faptul ca o femeie a fost agresata. La fata locului s-a stabilit ca victima, de 46 de ani, a fost lovita de catre concubinul sau, aflat in stare de ebrietate, in urma unor discutii contradictorii. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protectie.

Ruscova – tanara agresata de sot: o tanara de 28 de ani, din comuna Ruscova, a sesizat politia ca a fost agresata de sotul ei, care a provocat scandal la domiciliu. Si in acest caz s-a stabilit ca agresiunea s-a iscat pe fondul consumului de alcool si in urma unor discutii in contradictoriu.

In toate cazurile politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

Un politist a fost accidentat de masina pe care a incercat sa o opreasca. Soferul consumase alcool
Citeste
Prejudiciu de aproape 7
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.