Politistii locali si un taximetrist au oferit cazare si sprijin unei femei si fetita ei de 6 ani ramase fara bani in gara din baia mare

O femeie care venea de la Arad, cu trenul, a ramas sambata seara fara niciun ban, in gara din Baia Mare. Femeia era cu fetita sa, in varsta de sase ani si incercau sa ajunga acasa, in Petrova. O patrula a politistilor din Baia Mare a observat starea de agitatie a femeii, iar politistii locali s-au apropiat pentru a afla ce se intampla.

Fiind deja noapte, iar urmatorul tren spre destinatia femeii nu pleca prea curand, politistii locali au pus bani pentru a o caza pe femeie, impreuna cu fetita ei, la un hotel, dar nu au avut succes la hotelurile din zona, camerele fiind ocupate.

Un taximetrist, caruia i s a facut mila de ele, s-a dus la politistii locali si s-a oferit sa le cazeze la el acasa, pentru o noapte. Politistii locali au luat datele barbatului dandu-si acordul.

De asemenea, politistii locali din Baia Mare le-au dat masti de protectie, atat femeii, cat si fiicei acesteia, dar si 100 de lei, sa aiba de mancare pana acasa.

Observator.TV

ULTIMA ORA: Romania a trecut de 300 de DECESE cauzate de COVID-19
Citeste
Bilantul mortilor din cauza covid-19 ajunge la 306
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.