PoliTiStii, In tabAra de varA de la dumbrAviTa

Adaugat in categoria Important
politistii-in-tabara-de-vara-de-la-dumbravita.jpg

In perioada 08 – 12 iulie, la Dumbravita are loc prima editie din acest an a taberei de vara pentru copii. Parteneri de traditie  deja, nici de aceasta data politistii n-au putut lipsi de la intalnirea cu cei peste 90 de copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, aflati in tabara.

      Astfel ca azi, 9 iulie, s-au adunat politistii de prevenire cu cei de la Sectia 1 Politie Rurala Grosi, pe raza careia se deruleaza tabara, i-au luat si pe cei de la Biroul Rutier Baia Mare cu motocicleta din dotare si, sub paza lui Vis de la Grupa Canina, s-au inarmat cu jocuri, filme si exercitii demonstrative si au petrecut o ora plina energie, in mijlocul copiilor.

         In functie de grupa de varsta, copiii au avut parte de activitati diferite pregatite de politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii.

         Astfel, cei cu varste intre 5 si 7 ani s-au intrecut in a realiza cele mai reprezentative desene pe asfalt pe teme privind circulatia pe drumurile publice. Grupa de varsta 8 – 10 ani si-a testat cunostintele in materie de masuri de siguranta si a participat la un exercitiu demonstrativ care exemplifica cele mai potrivite reactii intr-o situatie de pericol. Cei mai mari au discutat despre formele de manifestare a fenomenului de  bullying, despre consecinte dar si despre cum ar trebui evitate astfel de situatii. Vizionarea unor filme educative a contribuit la mai buna intelegere a aspectelor prezentate.    

         Politistii vor participa la astfel de activitati ori de cate ori prezenta sau sfaturile lor pot fi de folos.

tigari-adevarate-intr-o-masina-cu-numar-fals.jpg
Tigari adevarate intr-o masina cu numar fals
Citeste
maramureseanca-implicata-intr-un-accident-deosebit-de-grav-petrecut-in-judetul-satu-mare.jpg maramureseanca-implicata-intr-un-accident-deosebit-de-grav-petrecut-in-judetul-satu-mare-1.jpg maramureseanca-implicata-intr-un-accident-deosebit-de-grav-petrecut-in-judetul-satu-mare-2.jpg maramureseanca-implicata-intr-un-accident-deosebit-de-grav-petrecut-in-judetul-satu-mare-3.jpg maramureseanca-implicata-intr-un-accident-deosebit-de-grav-petrecut-in-judetul-satu-mare-4.jpg maramureseanca-implicata-intr-un-accident-deosebit-de-grav-petrecut-in-judetul-satu-mare-5.jpg maramureseanca-implicata-intr-un-accident-deosebit-de-grav-petrecut-in-judetul-satu-mare-6.jpg maramureseanca-implicata-intr-un-accident-deosebit-de-grav-petrecut-in-judetul-satu-mare-7.jpg maramureseanca-implicata-intr-un-accident-deosebit-de-grav-petrecut-in-judetul-satu-mare-8.jpg maramureseanca-implicata-intr-un-accident-deosebit-de-grav-petrecut-in-judetul-satu-mare-9.jpg
Maramureseanca implicata intr-un accident deosebit de grav petrecut in judetul satu mare
Citeste