Politistii din Grosi si Moisei, pe urmele soferilor certati cu legile rutiere

La miezul noptii, politistii Sectiei 1 Grosi au oprit pentru control, pe strada Joseni, un autoturism, fiind identificat la volan un tanar de 27 de ani din comuna.
Intrucat acesta ar fi emanat halena alcoolica, politistii au procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultand 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat. Tanarul a fost condus la Spitalul Judetean Baia Mare in vederea recoltarii de probe biologice de sange.
In cauza, politistii continuam cercetarile in acest caz, pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

In seara de 14 iunie, la ora 20.11, politistii Postului de Politie Comunal Moisei, au oprit in trafic, pe un drum comunal, un autoturism, care avea directia de deplasare inspre D.N.18, la volanul caruia a fost identificat un tanar de 23 de ani din localitate.
In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, tanarul figureaza cu permisul de conducere retinut, iar autoturismul condus nu este inmatriculat.
In continuare, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Un barbat de 78 de ani din Valea Viseului a disparut de acasa
Citeste
Circulatia pe Transalpina se redeschide de vineri, 16 iunie
Citeste
Articol preluat de pe emm.ro. Citeste tot articolul aici.