Politistii de la rutiera au aplicat 55 de sanctiuni contraventionale

Din grija ca fiecare participant la trafic sa ajunga in siguranta la destinatie si din dorinta ca numarul accidentelor de circulatie sa fie tot mai mic, politistii Serviciului Rutier Maramures au organizat si duminica o actiune pentru depistarea soferilor care, conducand cu viteza, pun vietile celor care se afla pe drumurile publice in pericol.
Intre orele 10.00 – 15.00, politistii, care utilizau aparatura radar din dotare, au oprit pentru verificari 74 de autovehicule. Din cele 55 de sanctiuni contraventionale aplicate, 31 au fost in cazul soferilor care au condus cu viteza peste limita legala. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 34.000 de lei.
Totodata, ca masura complementara, politistii au dispus retinerea a 11 permise de conducere, noua pentru viteza excesiva.

111 permise de conducere retinute si 28 certificate de inmatriculare retrase saptamana trecuta de politisti

Pentru politistii maramureseni, perioada 11 – 17 noiembrie a fost o saptamana cu o multime de interventii si activitati, toate desfasurate pentru siguranta cetatenilor.
Activitatile pe drumurile publice, in piete si targuri, la sediile unor societati comerciale, in cadrul celor 39 de actiuni organizate, s-au desfasurat in paralel cu interventiile la cele 361 de evenimente sesizate, cele mai multe prin SNUAU 112 .
Pentru neregulile constatate saptamana trecuta, politistii au aplicat 1 371 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 500 000 de lei, si desfasoara in continuare activitati pentru documentarea activitatii infractionale in cazul celor 157 de infractiuni sesizate, cele mai multe contra persoanei si contra patrimoniului.
Totodata, in cadrul activitatilor desfasurate, politistii au prins in flagrant sapte persoane care desfasurau activitati infractionale si in baza probatoriului administrat au dispus retinerea a cinci persoane.
In ceea ce priveste siguranta pe drumurile publice, in cadrul actiunilor desfasurate zilnic pe drumurile publice politistii au intocmit dosare penale fata de soferii care au comis infractiuni, au aplicat sanctiuni contraventionale si ca masuri complementare au dispus retinerea a 111 permise de conducere si retragerea a 28 de certificate de inmatriculare.

Vietnamez transat de un coleg. Criminalul a fost prins
Citeste
Prins in flagrant de politisti, cand incerca sa forteze usa de acces a unei societati comerciale
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.