Politistii baimareni au cantat "la multi ani" unui baiat de 10 ani

1 mai, zi deosebita pentru un baietel de 10 ani din Baia Mare. Aflandu-ne sub incidentele ordonantelor miliare, acest copil nu a avut parte de petrecere cu multi invitati. Dar s-a trezit in fata in casei cu politistii baimareni, astfel ca Patric a avut a zo de nastere unica.

"Ziua de nastere a fiecarui copil trebuie sa fie vesela colorata si magica! Uneori sunt conditii atat de usor de indeplinit!

Astazi, politistii au fost complici la realizarea unora dintre drepturile unui copil ce implineste o noua varsta: de a fi fericit si de a-i transforma ziua de nastere intr-o experienta unica.

Astfel, politistii au inregistrat "solicitarea" parintilor, au iesit pentru cateva minute din tiparul actiunilor obisnuite si au facut ceea ce le-a spus sufletul. Insotiti de patrupedul Foxy, echipajele de politie s-au deplasat pana la adresa sarbatoritului si i-au urat "la multi ani" intr-o forma inedita!

La multi ani, Patric! La multi ani si felicitari tuturor copiilor care in aceasta perioada si-au sarbatorit ziua de nastere ramanand in casa si dand un exemplu tuturor!", transmit politistii.

Misiuni la inceput de mai: Maramureseni reveniti in tara, condusi in carantina sau izolare; Cetatenii, rugati sa respecte Ordonantele Militare, oamenii legii sunt la datorie
Citeste
Horia Moculescu, transportat de urgenta la spital cu suspiciuni de coronanvirus. Cele patru teste sunt negative
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.