Politistii au organizat saptamana trecuta 20 de actiuni punctuale si au intervenit la 322 de evenimente

Adaugat in categoria Important
politistii-au-organizat-saptamana-trecuta-20-de-actiuni-punctuale-si-au-intervenit-la-322-de-evenimente.jpg

Politistii maramureseni au intervenit, saptamana trecuta, la peste 300 de sesizari, iar in urma activitatilor desfasurate in teren au aplicat aproape 1 500 de sanctiuni contraventionale persoanelor care au incalcat normele legale in vigoare.

Pentru siguranta cetatenilor, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice in perioada 8 – 14 aprilie 2019 politistii maramureseni au organizat 20 de actiuni punctuale. De asemenea, pe parcursul saptamanii s-a intervenit la 322 de evenimente de natura judiciara sau privind siguranta publica si rutiera, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112.

In cadrul actiunilor organizate au fost aplicate 1.466 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 525.000 lei.

De asemenea, au fost identificate 14 persoane banuite de comiterea de infractiuni, iar noua persoane au fost prinse in flagrant in timp ce desfasurau activitati infractionale. Fata de doua persoane a fost dispusa masura arestarii preventive.

Totodata, politistii au constatat 13 infractiuni rutiere, cele mai multe pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, au retinut 51 de permise de conducere si au retras 21 certificate de inmatriculare.

dezbatere.jpg
dezbatere
Citeste
ipj-maramures-aduce-precizari-privind-un-incident-petrecut-in-borsa.jpg
IPJ Maramures aduce precizari privind un incident petrecut in Borsa
Citeste