Politistii au intervenit pentru aplanarea unei stari conflictuale si solutionarea unui furt din auto

In permanenta la datorie, zi si noapte, politistii continua actiunile atat pentru verificarea respectarii ordonantelor militare cat si pentru prevenirea criminalitatii si iau masuri ferme fata de cei care comit fapte antisociale! In ultimele 24 de ore, politistii din Somcuta Mare au intervenit pentru aplanarea unei stari conflictuale si solutionarea unui furt de autoturism, in ambele cazuri fiind intocmite dosare penale.

Astfel, in jurul orei 12.00, dupa ce au fost sesizati prin SNUAU 112 despre un scandal, politistii au intervenit de urgenta pe strada Miresului din oras. Primele verificari au stabilit ca cinci persoane, care locuiesc in zona, au patruns in curtea imobilului unei alte persoane si pe fondul unei stari conflictuale au distrus un geam al imobilului respectiv.
Toate persoanele implicate au fost identificate, in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu, distrugere si lovire sau alte violente.

Ca urmare a sesizarii unui barbat din oras ca persoane necunoscute i-au sustras autoturismul care era parcat in curtea imobilului, azi-noapte, in jurul orei 02.00, patrula de ordine si siguranta publica din oras a actionat cu operativitate pentru solutionarea faptei reclamate. La scurt timp, politistii au depistat autoturismul pe D.J. 182B, fiind condus pe directia Somcuta Mare – Miresu Mare. Persoana de la volan a ignorat semnalele politistilor, si-a continuat deplasarea, iar dupa aproximativ un km a abandonat autoturismul si a fugit.
In urma verificarilor efectuate de politisti a reiesit faptul ca autoturismul a fost condus de un tanar de 19 ani, din Somcuta Mare, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar in autoturism, in calitate de pasager, se afla un alt tanar de 24 ani.
Si in acest caz a fost intocmit dosar penal si se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt in scop de folosinta si conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere.

Politistii serviciului de investigare a criminalitatii economice au verificat si ieri peste 100 de agenti economici
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.