Politistii au identificat si retinut doi tineri cercetati pentru talharie

Duminica, 19 ianuarie a.c., la ora 07.57, politistii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca un tanar de 30 de ani a fost victima unei talharii. Acesta a declarat ca doi tineri necunoscuti au reusit sa-i sustraga prin violenta telefonul mobil in timp ce se deplasa pe strada Granicerilor din municipiu.
Imediat, politistii Biroului de Investigatii Criminale au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata si au demarat activitatile specifice pentru identificarea autorilor.
Ieri, 21 ianuarie, in urma activitatilor desfasurate, politistii au identificat doi tineri de 16 respectiv 21 de ani, din Baia Mare, banuiti de comiterea faptei. In urma probatoriului administrat acestia au fost retinuti pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestora.

Cercetat pentru furt, retinut de politisti pentru 24 de ore

In baza probatoriului administrat, politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au dispus ieri, 21 ianuarie, retinerea pentru 24 de ore a unui tanar din Seini cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de furt.
Verificarile efectuate pana in acest moment de politisti au relevat ca la finalul lunii decembrie si in cursul lunii ianuarie tanarul retinut ar fi patruns intr-un garaj si un beci de pe raza municipiului Baia Mare, de unde a sustras mai multe bunuri.
Valoarea prejudiciului cauzat este de 13.000 lei. Tanarul urmeaza a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare cu propunere de arestare preventiva. Politistii continua cercetarile.

Masina in flacari langa sediul Politiei Rutiere din Baia Mare
Citeste
Lia Olguta Vasilescu: "PNL se imprumuta triplu fata de PSD. Prin imprumuturile facute, domnul Citu a sabotat, in mod deliberat, capitalul romanesc. Unde sunt banii?"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.