Politistii au gasit pistolul cu care borseanul tragea pe ritmuri de muzica populara

Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, cu sprijinul politistilor din Borsa, au efectuat cercetari specifice in cadrul unui dosar penal ce are ca obiect comiterea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

De altfel, imediat dupa ce am publicat imaginile foto si video surprinse de un cititor in munti, la cabana personala a barbatului, politistii au descins atat in zona cat si la domiciliul acestuia din Borsa.

Un cititor ne-a trimis fotografii din momentul perchezitiei de la casa barbatului care in urma cu cativa ani a patruns inarmat pana in dinti in sediul Palatului de Justitie din Baia Mare, si la care acasa, ulterior, a fost gasita o carabina nemteasca cu laser si zeci de elemente de munitie.

Imediat www.vasiledale.ro si www.baiamare24.ro a sesizat politia referitor la acest incident, iar imaginile foto si video au ajuns in posesia IPJ Maramures.

"Politistii au vizat documentarea activitatii unui barbat de 66 de ani, din Borsa, dupa ce la data de 11 noiembrie s-au sesizat din oficiu ca acesta detine o arma, posibil letala, dupa ce a postat fotografii si imagini video cu arma respectiva pe o retea de socializare. Barbatul nu este autorizat pentru a detine, purta si folosi arme si munitii.

In urma activitatilor desfasurate ieri, 13 noiembrie, politistii au ridicat arma si cartusele aferente, urmand ca acestea sa fie supuse unei expertize." a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Politistii continua cercetarile, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, pentru documentarea intregii activitati infractionale a barbatului.

CITESTE SI:

Controale la depozite de lemn, filtre in trafic, sanctiuni si lemn confiscat
Citeste
Actiuni ale politistilor pentru contracararea taierilor ilegale de material lemnos
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.