Politistii au depistat in ultimele 24 de ore trei persoane care conduceau fara permis sau in stare de ebrietate

Prezenti si ieri pe drumurile publice, politistii au oprit pentru verificari mai multe autoturisme, atat pentru a verifica daca sunt respectate prevederile Ordonantelor Militare, cat si pentru a-i depista pe cei care comit infractiuni la regimul circulatiei rutiere si pun astfel in pericol vietile celor care se afla pe drumurile publice.

Dintre cei opriti pentru verificari, trei persoane nu detineau permis de conducere, iar una dintre acestea emana halena alcoolica, astfel ca s-au ales cu dosare penale.

Astfel, politistii din Baia Mare au oprit pentru control un autoturism condus pe D.N.1C in localitatea Recea. Acestia au identificat conducatorul autoturismului ca fiind un barbat de 45 de ani din Sighetu Marmatiei. Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentratie de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat.
De asemenea, in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca barbatul nu detine permis de conducere.

Politistii Sectiei 3 Farcasa au observat ca o persoana a pus autoturismul in miscare la vederea autospecialei de politie, astfel ca au efectuat semnale regulamentare de oprire a autoturismului. La volan a fost identificat un tanar de 34 de ani, din comuna Doba, judetul Satu Mare.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca tanarul nu figureaza ca posesor de permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

Tot ieri, patrula de ordine si siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Leordina a oprit pentru control un autoturism condus de un barbat de 49 de ani din comuna Poienile de sub Munte. In urma verificarilor efectuate de politisti, s-a constatat faptul ca soferul nu detine permis de conducere.
In toate cazurile s-au intocmit dosare penale si se continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale.

Politistii serviciului de investigare a criminalitatii economice au luat la puricat peste 100 de agenti economici din judet
Citeste
Oameni gramada la targul de animale din borsa!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.