Politistii au actionat pe raza judetului si in weekend

Politistii maramureseni au actionat in week-end-ul care tocmai s-a incheiat pe drumurile publice de pe raza intregului judet, atat pentru verificarea respectarii prevederilor Ordonantelor Militare cat si pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere si identificarea soferilor care comit infractiuni la regimul circulatiei rutiere.
Astfel, peste 300 de autovehicule au fost oprite, iar soferii si pasagerii au fost verificati. Pentru abaterile de la prevederile OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, politistii au aplicat 59 de sanctiuni contraventionale. De asemenea, au fost retinute trei permise de conducere, au fost retrase doua certificate de inmatriculare si un set de placute. Valoarea amenzilor aplicate de politisti in acest week-end a fost de peste 32.000 de lei.
Totodata, in cadrul activitatilor desfasurate a fost depistat un tanar de 29 de ani din Borsa, care transporta cu un ansamblul de vehicule material lemnos dinspre municipiul Baia Mare inspre localitatea Seini. Soferul nu a putut prezenta documentele legale, astfel ca peste 13 mc de lemn, in valoare de aproximativ 2.000 lei, a fost ridicat in vederea confiscarii, iar tanarul a fost sanctionat contraventional la Legea 171/2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice.

Anm a emis un cod galben de furtuna si vant puternic in aproape toata tara
Citeste
Se strica vremea. ANM a emis mai multe atentionari de cod galben valabile pentru Maramures si alte judete
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.