Politisti din sighet, acuzati de agresiune! au imbrancit o femeie cu un bebelus in brate

In dupa-amiaza zilei acestei zile, din informatiile noastre, in Sighetu Marmatiei echipaje de politie erau in actiune, urmarind in trafic un autovehicul implicat intr-un furt de lemn.

La un moment dat, un echipaj al politiei ar fi oprit langa un grup de oameni, care se aflau pe o banca, cerandu-le sa paraseasca zona. Dar intre oamenii legii si cei de pe banca s-a iscat un schimb de cuvinte si se pare ca politistii au bruscat un barbat si pe sotia acestuia, care era cu un copil in brate.

Barbatul a fost condus la sediul politiei pentru audieri. De asemenea, l-au amendat cu 2.000 de lei.

Barbatul spune ca va depune plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei.

Actualizare 1 – IPJ Maramures

In jurul orei 17.00, politistii din Sighetu Marmatiei, care actionau pe strada Stefan cel Mare din municipiu, au oprit pentru verificari un autovehicul ce avea aplicate numere de inmatriculare specifice Marii Britanii.
La volan a fost identificat un tanar de 18 ani, din municipiu, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodata politistii au constatat ca autovehiculul nu era inmatriculat, valabilitatea inspectiei tehnice periodice era expirata din 2009 si nu avea incheiata asigurare de raspundere civila auto. In autoturism au fost gasiti 2 m steri lemn de foc, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienta. Tanarul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice, a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, iar lemnul a fost confiscat. De asemenea, un alt tanar ce se afla in zona, care a devenit recalcitrant si care a refuzat sa se legitimeze, a fost imobilizat, identificat si sanctionat contraventional conform prevederilor Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Actualizare 2

"Nu vreau sa intru in polemici inutile, dar "agresatul" in cauza nu e tocmai cel mai sfant… Si nu stiu daca e corect faptul sa induceti populatia in eroare cu astfel de titluri. Din cunostintele mele domnul Argyelan Sorin nu a depus inca plangere si nici nu i s-a eliberat adeverinta de la medicul legist care sa ateste vreo lovitura sau agresiune.  Si tot circul asta de 2 lei mi se pare a fi unul psihologic menit in momentul acela sa scape mini infractorul de 18 ani de o eventuala pedeapsa. Sau vi se pare corect sa afirmi "sugi p***" unui organ de politie si sa te bazezi pe faptul ca ai un copil in brate si nu platesti nimic? Ati fost vreodata in strada? Genul ala de oameni iti urca in cap daca nu iei masuri impotriva lor. Sa fim seriosi. Cat despre autospeciala nu cred ca era cazul. Sa facem o retrospectiva a unor oameni mai mari in functie cu masini tot ale institutiilor publice… Cei care fac adevaratele jocuri se culise… acelea nu se vad… Hai sa ii facem pe saracii bugetari ca sunt mai smecheri ca scrie "politia" pe masina, nu-i asa? Bine ca e buna politia cand le sparge garajul cand se cearta cu vecinul de la mejda samd", ne-a scris Lixandroiu Andreea, politist Sighet.

 

Vesti bune: De astazi, cota de TVA se va reduce de la 9% la 5% pentru produsele traditionale
Citeste
Romanii primesc, de la 1 iunie, drept de libera circulatie in cea mai bogata tara din afara UE
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.