Politisti deposedati de arme, batuti si sechestrati de cei pe care i-au oprit in trafic

DE LA CITITORI   Scene absolut halucinante petrecute az-noapte in localitatea Calina din judetul Valcea. Un cititor al ActualMM.ro ne-a transmis informatii si imagini socante cu privire la incident. Doi politisti rutier au fost deposedati de arme, sechestrati si batuti de o familie de romi pe care i-au oprit in trafic.

"Stiu ca nu tine de Maramures, dar doi politisti au foat sechestrati. Unuia i s-a pus propiul pistol la tampla, au fost batuti si batjocoriti de tigani dupa care au intervenit jandarmii", asa incepe mesajul cititorului nostru. Detaliile care urmeaza sunt absolut socante:

"Localitatea Calina, Comuna Prundeni/VL – un echipaj format din 2 agenti de politie, unul din cadrul PP Ionesti iar celalalt de la PP Olanu, au urmarit in trafic o autoutilitara in care se aflau 2 persoane de etnie rroma, cunoscute cu antecedente penale. Dupa somatiile legale, acestia politistii au executat 12 focuri de arma, fara a fi inregistrate victime. Ulterior, autoutilitara a oprit in fata locuintei acestora, unde impreuna cu ceilalti membrii ai familiei i-au agresat cu brutalitate pe cei 2 politisti, deposedandu-i de armamentul si munitia din dotare, respectiv de 2 pistoale si 2 incarcatoare. In urma agresiunii, cei 2 politisti au suferit vatamari corporale grave , fiind transportati la CPU Dragasani. La fata locului s-a deplasat un echipaj SAS si 6 jandarmi, Adjunctul IPJ Valcea si prim procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Drgasani".

"Iti place ce vezi, domnule ministru? Asa arata un politist din prima linie trimis la lupta drept carne de tun! Doar cu o tona de noroc este inca in viata, domnule ministru! Luna de miere a trecut, asa ca parerea mea e sa lasi deoparte "rebrenduiri" si populisme ieftine si sa te apuci de treaba! Si asta imediat, pana nu o sa ne ai pe constiinta pe cativa dintre noi! Nu ne juca destinele la barbut, domnule ministru Vela, e un prim avertisment!" ne-a transmis Vicepresedinte SNPR Decus, Ion Tomoiaga, pe adresa redactiei ActualMM.ro

Momentan, cercetarile sunt in desfasurare, astfel ca nu sunt disponibile alte detalii. Vom reveni cu amanunte.

Stire in curs de actualizare.

 

ActualMM

Patru maramureseni bagati la zdup intr-o singura zi
Citeste
Record dupa record pentru moneda euro
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.