Politist local surprins sforaind in masina politiei parcata pe marginea dj baia sprie – cavnic

Imagini comice pe marginea drumului judetean Baia Sprie – Cavnic, intr-o parcare situata intr-o curba deosebit de periculoasa din centrul orasului Baia Sprie.

In loc sa supravegheze traficul rutier sau sa fie atent la tot ce misca in zona de competenta, un politist de la Politia Locala a Orasului Baia Sprie a fost prins pur si simplu sforaind in autospeciala de politie.

Un baisprian l-a filmat dormind dus iar politistul nici macar nu a tresarit. "Asteptand pensia" este mesajul cu care imaginile au fost publicate pe un site de socializare de cel care a surprins imaginile video.

ACTUALIZARE 1

"Nu am vazut imaginile, deci nu pot sa va declar nimic. Trebuie sa vedem cine le-a filmat, cand le-a filmat si apoi o sa vedem ce facem", a spus seful Politiei Locale a Orasului Baia Sprie, Grigore Pelecaci pentru Adevarul de Baia Mare.ro.

Actualizare 2

"Am luat act de incidentul petrecut in Baia Sprie, inc are angajatul Politiei Locale a fost surprins dormind in timpul serviciului, in masina institutiei.

Atitudinea agentului nu ne reprezinta si de aceea s-a decis suspendarea lui din functie si s-a sesizat Comisia de Disciplina din cadrul Primariei Baia Sprie pentru a cerceta situatia. De asemenea, s-a solicitat Comisiei de Disciplina un raport in urma investigatiei, iar in baza recomandarilor din raport se va lua o decizie in legatura cu acest caz.

In calitate de primar al orasului Baia Sprie sunt preocupat de siguranta cetatenilor si de gestionarea responsabila a banilor publici, asa cum am promis baisprienilor.

De aceea, in urma urmatoarea sedinta a Consiliului Local voi prezenta un proiect de restructurare si reorganizare a Politiei Locale, astfel incat acest serviciu sa functioneze cat mai bine in slujba cetatenilor. Avem datoria de a administra orasul in beneficiul baisprienilor si sper ca toti consilierii locali vor sustine acest proiect" a transmis intr-un comunicat de presa primarul orasului Baia Sprie, Sebastian Birda.

Laura Codruta Kovesi, desemnata oficial procuror-sef european de ambasadorii statelor UE
Citeste
VIDEO
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.