Politist local din Baia Sprie, filmat in timp ce dormea dus in masina de serviciu

PE LOC REPAUS!   Un politist local din orasul Baia Sprie a fost filmat de un cetatean in timp ce lua mult prea in serios comanda "pe loc repaus!". Angajatul primariei, aflat in timpul programului de munca, a tras cu masina pe dreapta, si-a deschis usa pentru aer curat si a inceput in forta ziua cu… un pui de somn.

Intreaga scena s-a perecut intr-o parcare din mijlocul orasului. Un cetatean din Baia Sprie a surprins intregul moment si, nevenindu-i parca sa creada, s-a apropiat mai mult de politist – atat de mult incat se poate vedea in imaginile video, publicate de vasiledale.ro, cat de relaxat dormea angajatul primariei in masina de serviciu.

"Asteptand pensia" este mesajul cu care imaginile au fost publicate pe un site de socializare de cel care a surprins imaginile video.

Intrebat despre aceasta situatie, seful Politiei Locale din Baia Sprie a declarat ca nu stie despre ce este vorba si ca nu a vazut imaginile.

"Nu am vazut imaginile, deci nu pot sa va declar nimic. Trebuie sa vedem cine le-a filmat, cand le-a filmat si apoi o sa vedem ce facem", a spus seful Politiei Locale a Orasului Baia Sprie, Grigore Pelecaci pentru Adevarul de Baia Mare.ro.

Partea buna este ca, cel mai probabil, barbatul s-a odihnit suficient pentru a apara cetatenii de infractori si ilegalitati.

 

Actualizare:

Politistul local a fost suspendat din functie in urma aparitiei materialelor cu acesta atat in presa cat si pe reteaua de socializare Facebook. Primarul din Baia Sprie a publicat azi un comunicat de presa cu privire la acest caz. Potrivit acestuia, probabil cu aceasta ocazie, va propune restructurarea si reorganizarea Politiei Locale din oras.

"Atitudinea agentului nu ne rerprezinta si de aceea s-a decis suspendarea lui din functie si s-a sesizat Comisia de disciplina din cadrul Primariei Baia Sprie pentru a cerceta situatia. De asemenea, s-a solicitat Comisiei de disciplina un raport in urma investigatiei, iar in baza recomandarilor din raport se va lua o decizie in acest caz", a declarat primarul din Baia Sprie, Birda Sebastian Alin.

 

Adrian Barbur/ ActualMM

Avertizare de calatorie pentru Spania: Greve anuntate la companiile aeriene!
Citeste
Unde vor fi amplasate aparatele radar vineri, 20 septembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.