Politist grav ranit dupa ce a fost lovit in plin de un sofer teribilist

ULTIMA ORA Un incident deosebit de grav s-a petrecut in localitatea Maramureseana Vadu Izei, in urma cu putin timp.

Potrivit primelor informatii, se pare ca un agent de la Politia Rutiera ar fi incercat sa opreasca un sofer in trafic. Soferul masinii nu a respectat indicatiile politistului si, mai mult, l-a lovit cu masina.

In urma accidentului, omul legii s-a ales cu rani grave, fiind transportat de urgenta la spitalul din Sighetu Marmatiei.

 

ACTUALIZARE:

 

"In aceasta dimineata, cu prilejul unei actiuni pentru combaterea infractiunilor pe linie rutiera, organizata de politistii Serviciului Rutier, un echipaj de politie a executat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa cu viteza peste limita legala admisa, pe D.N.18, la intrarea in comuna Vadu Izei.

Soferul masinii si-a continuat deplasarea, acrosandu-l pe unul dintre politisti, insa la scurt timp a fost identificat in persoana unui barbat de 38 de ani, domiciliat in Berbesti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentratie de 0.17 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In urma leziunilor suferite, politistul a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmatiei pentru ingrijiri medicale. Soferul a fost condus la sediul politiei pentru audieri. Cercetarile continua, urmand ca in functie de cele constatate sa fie propuse masuri legale", au declarat reprezentantii Politiei.

 

ACTUALIZARE 2:

 

Va prezentam mai jos imaginile terifiante surprinse de radar, cu momentul in care politistul a fost lovit in plin de masina condusa de barbatul de 38 de ani.

 

ACTUALIZARE 3:

 

Maramureseanul din Berbesti care a bagat ieri un politist in spital a fost retinut pentru 24 de ore.

"In baza probatoriului administrat, barbatul din Berbesti, implicat in producerea accidentului de ieri, a fost retinut aseara pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de azi sa fie prezentat instantei cu propuneri legale", au declarat reprezentantii IPJ Maramures.

 

 

ActualMM

Un politist a fost lovit in plin de un autoturism
Citeste
Politist rutier, accidentat de un sofer aflat sub influenta alcoolului, la Vadu Izei
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.