Politist, filmat in timp ce fumeaza in sediul politiei

Imagini revoltatoare filmate in sediul Politiei din Farcasa. Un politist si-a aprins tigara fara nici o jena si a inceput sa fumeze taman in sediul Politiei. Un cetatean ramas perplex in fata scenei la care era martor, a scos telefonul si a inceput sa filmeze, scrie ActualMM.

In imagini se vede cum omul legii, probabil stresat de munca de zi cu zi, isi aprinde o tigara. Sigur, fumatul e nesanatos, insa nu e ilegal. Totusi, fumatul intr-un spatiu inchis, intr-o institutie publica, este.
Potrivit Legii nr. 15/2016 pentru prevenirea si combaterea consumului produselor din tutun, "se interzice fumatul in toate spatiile publice inchise, spatiile inchise de la locul de munca, mijloacele de transport in comun, locurile de joaca pentru copii. Se interzice complet fumatul in unitatile sanitare, de invatamant, precum si cele destinate protectiei si asistentei copilului, de stat si private".

Imaginile sunt cu atat mai socante cu cat colegul politistului nu a schitat nici un gest in momentul in care acesta si-a aprins tigara. Ba mai mult, pare ca se preface ca nu vede ce se intampla, ceea ce ar lasa de inteles ca nu ar fi prima data cand un agent fumeaza nestingherit in sediu.

Asteptam un punct de vedere din partea IPJ Maramures cu privire la acest caz.

Adrian Barbur/ ActualMM

Sursa video: Facebook/Atac la Cenzura

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

"In contextul informatiilor aparute in mediul online, cu privire la un politist care fumeaza in sediul politiei, facem precizarea ca seful inspectoratului a dispus efectuarea de verificari cu privire la aspectele precizate, urmand a fi dispuse masuri legale", spun repreyentan’ii IPJ Maramures.

16 decembrie 1989: inceputul Revolutiei Romane
Citeste
Politist din Farcasa, filmat in timp ce fumeaza in sediul Politiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.