Politician fost candidat al PSD, suspect de trafic international de droguri

CAZ INCREDIBIL IN MARAMURES  Intr-o actiune de amploare ce a avut loc in urma cu cateva zile,  politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Maramures, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare infractionala, specializata in traficul intern si international cu droguri de risc si mare risc. Procurorii DIICOT in comunicatul oficial referitor la acest caz au sustinut ca in urma cercetarilor efectuate in cauza a rezultat faptul ca  suspectul   P. F.  a introdus in Romania, din Spania, cantitati importante de droguri de risc , pe care ulterior le-a comercializat pe raza municipiului Baia Mare, potrivit VasileDale.ro.

S-a retinut faptul ca suspectul  P. F. s-a ocupat de cumpararea si transportul drogurilor in Romania, prin intermediul diferitelor firme de transport care efectueaza curse pe relatia Romania-Spania.In urma cercetarilor efectuate in cauza s-a stabilit faptul ca o parte din transporturi au fost efectuate cu autoutilitara acestuia, drogurile fiind ascunse in locuri special amenajate.

De asemenea, s-a retinut faptul ca suspectul administreaza o societate de transport marfa, detinand mai multe camioane cu care presteaza servicii de transport si un autovehicul cu care de asemenea efectueaza transport de marfuri si care are locuri special amenajate pentru transportul cannabisului.

Dupa ce drogurile ajungeau in Romania, acestea erau depozitate in diferite imobile de pe raza municipiului Baia Mare, inchiriate de catre suspectul P. F. sau de persoane apropiate acestuia, imobile folosite exclusiv pentru depozitarea drogurilor.

Toti cei implicati in vanzarea drogurilor detineau chei de acces in imobilele respective, fiecare deplasandu-se sa si isi ia cantitate de droguri dorita, lasand in loc sumele de bani convenite cu suspectul P.F., pretul fiind diferit, in functie de cantitatea vanduta, fiind cuprins intre 20-30 lei pentru un gram.

 

Suspectul a fost candidat la Camera Deputatilor, din partea PSD

 

Surse judiciare ne-au dezvaluit sub protectia anonimatului informatii referitoare la cine este de fapt suspectul anchetatorilor P.F. Acesta este de profesie inginer, ar detine o firma de transport si a candidat la alegerile parlamentare din 2016 pe listele PSD Maramures pentru un loc in Parlamentul Romaniei, in Camera Deputatilor.

De altel, conform paginii de facebook a suspectului, in perioada campaniei electorale din 2016, acesta s-a pozat alaturi de nume importante de pe scena politica judeteana dar si nationala.

Concluzia nu poate fi alta decat ca suspectul P. F. este nimeni altul decat Podina Florin, candidat PSD in alegerile parlamentare din 2016 la Camera deputatilor.

 

Arestat preventiv

 

Atat suspectul P.F. cat si un alt baimarean au fost retinuti de anchetatori pentru 24 de ore, ulterior fiind arestati preventiv de magistratii maramureseni.

 

Stire in curs de actualizare.

 

Sursa info si foto:VasileDale.ro

O masina s-a rasturnat in sant
Citeste
Femeie lovita de masina pe strada Gheorghe Sincai
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.