Politia stie? haiduc din borSa – "am puterea ca doua saptamani sa tin piept cu orice armata"

Asa cum am promis, astazi detonam o alta bomba la Borsa. Noi am fost cei care am dat in vileag imaginile cu Rambo de Borsa, noi continuam ancheta. Politistii au ridicat un pistol. Ce arsenal ar mai detine individul o sa aflati ascultand convorbirile telefonice dintre un padurar si "haiducul de Borsa" doar pe site-urile noastre: www.vasiledale.ro si www.baiamare24.ro.

Stenograme discutie telefonica

Padurar: Din cauza dumnitale se teme sa mearga la deal.

Haiducul din Borsa: O venit la deal, eu am scos arma. Inregistreaza pentru ca stiu ca asta faci Sa vina la deal si ii trag glontul.

Padurar: Oricum nu mai merge sa faca paza din cauza dumitale, ca daca il ameninti. L-ai amenintat ca il impusti.

Haiducul din Borsa: Mai baiete, eu cand am de impuscat impusc. Eu pusca am avut si voi avea toata viata.

Padurar: Si inca ai.

Haiducul din Borsa: Hi? Am daraca am. Da cum sa nu am. Am pusti. La ce arme am eu voi nu ati vazut in viata voastra.

Padurar: Daca incepe razboiul inseamna cu dumneata ai de unde le da la borseni.

Haiducul din Borsa: Am. Eu ce arme am eu voi nu ati vazut si nici nu veti avea niciodata.

Padurar: Imi dau seama.

Haiducul din Borsa: Ai vazut arma aia care mi-o luat-o ca bate la un kilometru jumate. Esti convins. Aveam luneta pe ea.

Padurar: Ce sa zic sunteti dotat.

Haiducul din Borsa: Am arme. Aceea o fost fleac ce ai vazut tu. Eu stiu ca ma inregistrezi, eu stiu. Eu am spus si la Baia Mare. M-am nascut cu arme si mor cu arme. Clar. Scurt. Deci arme ce am eu in Borsa nu stiu cine are.

Padurar: Te cred. Te cred.

Haiducul din Borsa: Mie nu mi frica. Doara cartuse sunt bugate.

Padurar: Normal ca dumneata ti-ai pregatit.

Haiducul din Borsa: Am da. Am putere ca doua saptamani sa tin piept cu orice.

Padurar: Vai de mine.

Haiducul din Borsa: Deci am puterea ca doua saptamani sa tin cu orice armata, cu orice.

Padurar: Inseamna ca dumneata ai arsenal.

Haiducul din Borsa: Am arsenal. Eu doara m-am nascut cu arme mai, m-am nascut intre arme. No. Spune-mi cand vrei sa vi la mine in Deal odata si iti arat numai ce arme am. Si fugi cand vezi. Tremuri. Si atunci ce rost are sa ne tot vorbim. Is doua lucruri intre noi: moarea lumea si ard padurile. Eu am sesizat si la Bucuresti.

Padurar: Ai facut dumneata hartii la Bucuresti ca daca raman eu la Composesorat vor lua foc? Ai scris dumneata asa ceva?

Haiducul din Borsa: Da, da. Am sesizat Bucurestiul, si Baia Mare. Vor arde padurile si va fi vai si amar.

Padurar: De ce sa arda padurile?

Haiducul din Borsa: Se va da foc. Pentru ca sa nu va ramana voua "

Haiducul ne-a raspuns pe facebook

Si ca sa fim corecti, va prezentam si punctul de vedere al haiducului. Acesta l-a publicat pe pagina dansului de socializare. Mentionam totodata ca vom cenzura doar cuvintele jignitoare si limbajul injurios adresat care imi este in exclusivitate adresat .

"Si vreau sal mai informez pa naluca si … de ziarist Vasile Dalea. Eu chiar daca asi avea arme ilegale!!! Le tin acasas? Si eu am ceva-n capul meu. Nu tarase ca Dalea… Si nu voi detine arme si munitie ilegala acasa. Pentru ca stiu legile si mai ales ca am fost condamnat de 2 ori pentru confectionare si detinere de arme letale. Si mai ales ca am dujmani din Composesoratul Cisla unde eu am sesizat toate ilegalitatile acestui composesorat Cisla facut pa acte false cu sprijinul Primarie Borsa, prefectura Maramures care au intocmit acte false impreuna cu Directia Silvica MM prin ing. Dobra Darius iar prin dezvaluirile mele la Judecatoria Sighet leam anulat toate actele de proprietate ale Composesoratului Cisla. Si acuma se zgariu pa ochi in frunte cu Prefectura MM si Primaria Borsa. Unde li sa luoat butoiul cu miere cu padurile borsenilor care sau imbogatit cei mai sus aratati pe averea borsenilor".

"Acest prost de ziarist Dale scrie minciunu – aceasta poza nu este la mine acasa este in B.Borsa fosta Flotatie. Mie nu mia facut nimeni nicio perchezitie. Mai ziarist prost si…?? Informeazate mai bine si cand cunosti exact adevarul atunci scrie. Ma… si…"

"Si mai un lucru trebuie sa stie acel… de ziarist vasile dalea.ro ca eu dupa ce am vazut la televiziuni filmarile facute de… de ziarist si comentariile eu singur ma-m dus la Politia Borsa si am aratat Realitatea. Acel pistol este un pistol de zgomot, cu teava infundata si cartusele fiind oarbe fara varf. Deci sa stie rominii realitatea iar acel … de ziarist Vasile Dalea.ro scrie numai minciuni si inca o data isi spui mai… si… informeazate corect si dupa ce ai informatiile clare atunci scrie. Mai…"

Credem ca este suficient cat am publicat din aberatiile individului. Ramane sa vedem cum vor reactiona organele de ancheta cu privirile la cele afirmate de individ in discutia cu un padurar. In final publicam si discutiile prin mesaje dintre padurar si "haiducul de Borsa", cu mentiunea ca vom urmari subiectul.

CITESTE SI:

Germania introduce vaccinarea obligatorie pentru copii
Citeste
Accident cu persoana incarcerata. Trafic blocat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.