Poleiul a facut ravagii pe drumurile din judet. Accidentele in lant

DEZASTRU IN MARAMURES   Poleiul aparut inca de dimineata pe drumurile din judetul Maramures a facut ravagii atat printre soferii neatenti, cat si printre cei care nu si-au pregatit masinile corespunzator pentru iarna. Desigur, in unele cazuri de vina au fost administratorii drumurilor care… au uitat sa raspandeasca materiale antiderapante pe sosea.

Inca de dimineata, nu mai putin de 6 accidente au avut loc pe un tronson de drum de aproximativ 100 de metri, intre Rozavlea si Stramtura, scrie Sighet247. Soferii au derapat cu masinile in sant unul dupa altul, ciocnirile fiind inevitabile.

Un alt drum periculos s-a dovedit a fi si cel de pe dealul Hera, intre localitatile Petrova si Rona de Sus. Un martor sustine ca a vazut nu mai putin de 10 autoturisme iesite in decor.

"Cel putin zece masini am vazut iesite in decor pe dealul Hera . a fost aproape imposibil sa conduc, desi am rulat cu viteza extrem de mica, de sub 10 km/h. Pur si simplu masina nu raspundea la comenzi, mergea pe unde vroia ea", a declarat un conducator auto care a rulat prin zona respectiva in aceasta dimineata pentru Sighet 247.

In cazul drumului de pe dealul Hera, administratorul acestuia s-a ales cu doua sanctiuni contraventionale din partea politistilor.

ActualMM

Foto: Ghita Medan

Fii eroul orasului tau"
Citeste
Un sofer a spart un gard de protectie si a intrat cu masina intr-o cladire
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.