POIENILE DE SUB MUNTE SI RUSCOVA: Mandate de perchezitie domiciliara la persoane banuite de infractiuni silvice

Politistii Sectiei 4 Politie Rurala Leordina au pus ieri in aplicare doua mandate de perchezitie domiciliara emise de Judecatoria Viseu de Sus si au efectuat verificari in fondul forestier. Activitatile s-au desfasurat in cadrul activitatilor efectuate in cadrul dosarului penal intocmit saptamana trecuta, dupa ce au fost constatate infractiuni silvice.
Astfel, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Leordina sprijiniti de cei din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice si criminalisti de la Politia orasului Viseu de Sus au efectuat perchezitii domiciliare la locatii situate in Poienile de sub Munte si Ruscova. Ulterior, existand suspiciuni de distrugere a unei marci aplicata cu dispozitiv silvic, in mod ilegal, politistii impreuna cu specialisti din cadrul Directiei Silvice Maramures si Garda Forestiera Cluj au efectuat activitati de cercetare in fondul forestier. Astfel au fost depistate 91 cioate, marcate in mod ilegal si 45 de arbori pe picior, care purtau aceeasi amprenta silvica si vopsea aplicate in mod ilegal.
In urma activitatilor politistii au ridicat instrumente de marcare silvica, vopsele, documente si inscrisuri de natura a proba activitatea infractionala.

Sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe Langa Judecatoria Viseu de Sus, politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de taiere ilegala, furt de arbori, fals intelectual si uz de fals.

Articolul POIENILE DE SUB MUNTE SI RUSCOVA: Mandate de perchezitie domiciliara la persoane banuite de infractiuni silvice apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Mai mult de jumatate dintre romanii infectati cu COVID-19 s-au vindecat. Alte 190 de cazuri noi de imbolnavire
Citeste
PANDEMIA NU FURA COPILARIA! – Concurs de 1 iunie organizat de politistii maramureseni, destinat tuturor copiilor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.