Poienile de sub munte – la 200 m de primarie, drumul bisericii este necuratat de doua saptamani

DRUM CALAMITAT inchis circulatiei rutiere! Acest indicator rutier ar trebui amplasat pe drumul comunal care face legatura intre centrul comunei Poienile de Sub Munte si catunul Cvasnita. Imagini foto si video incredibile ne-au fost trimise de cititorii nostri.

"Suntem comuna cu cea mai mare populatie din Maramures. Peste 10.000 de oameni intr-o comuna formata dintr-un singur sat pe drum iar sa mergi cu un autoturism normal e o adevarata aventura. Pur si simplu ramai suspendat. Poti inainta cu greu doar cu masini de teren.

Pe stada Bisericii sunt sute de gospodarii, sute de oameni care au autoturisme si sunt afectati. Desi e situat la 200 metri de sediul Primariei, pur si simplu cei de acolo, in frunte cu primarul Oncea Stefan, se fac ca nu vad halul in care aratat drumul comunal. Pur si simplu stau in Primarie si isi asteapta salariile, luna de luna. Este inadmisibil ca de peste doua saptamani sa nu intervi pe drumul acesta si sa il lasi asa ca dupa potop. Cred ca asteapta primavara sau nu imi explic.

Daca nu platesti impozitele la Primarie imediat te cauta. Dar in acest caz nimic. Cand s-a mai incalzi vremea cred ca nu vom putea merge din cauza noroiului, acum nu putem circula din cauza gropilor facute in gheata. Doar pe drumul judetean se poate circula normal. Dar acela nu e deszapezit de Primarie" ne-a scris cititorul nostru.

Comenteaza cu Facebook

43 de actiuni punctuale organizate in acest weekend de politistii maramureseni
Citeste
Sapte medalii pentru gold stars baia mare, la international senior swimming competition szentes – ungaria
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.