Pneurile de la trenul de aterizare al aeronavei care efectua cursa satu mare – bucuresti au explodat

Adaugat in categoria Important
pneurile-de-la-trenul-de-aterizare-al-aeronavei-care-efectua-cursa-satu-mare-bucuresti-au-explodat.jpg

O aeronava TAROM cu 22 de pasageri care facea o cursa interna a intampinat probleme serioase la aterizarea pe Aeroportul Otopeni, dupa ce pneurile de la trenul de aterizare au explodat la contactul cu pista.

Pilotii au reusit controlarea aeronavei si oprirea acesteia, fara ca vreun pasager sa fie ranit. Din primele informatii, trenul de aterizare a atins pista pe franare cu rotile blocate, acest lucru generand explozia pneurilor.

"Astazi, 9 iulie, la ora 19:42, la aterizarea aeronavei TAROM care efectua cursa Satu Mare – Bucuresti Henri Coanda s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare", a precizat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Reactia companiei TAROM
"Compania TAROM informeaza publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare Bucuresti, avand la bord 22 de pasageri. Dupa aterizare anvelopele trenului principal au cedat. Avionul a fost oprit in siguranta si pasagerii au fost debarcati conform procedurilor. O echipa de investigatii se va deplasa la fata locului", se arata in comunicatul companiei.

Oficialii precizeaza ca traficul aerian nu a suferit modificari.

otopeni.jpg
Otopeni
Citeste
furnizarea-apei-sistata-temporar-pe-patru-strazi-din-baia-mare-si-baia-sprie.jpg
Furnizarea apei, sistata temporar pe patru strazi din Baia Mare si Baia Sprie
Citeste