Plantatie de cannabis pe malul somesului, intre seini si pomi, langa viitorul pod rutier

La data de 30 octombrie a.c., politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Satu Mare, impreuna cu procurori din cadrul
D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au identificat o cultura de cannabis amplasata pe malul raului Somes, pe raza comunei Pomi.

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Satu Mare, impreuna cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T., au identificat o cultura de cannabis outdoor, pe raza comunei Pomi, ocazie cu care au efectuat 3 perchezitii domiciliare. In urma perchezitiilor efectuate s-a fost ridicat 13,05 kg de cannabis, respectiv 8,35 kg masa verde si 4,7 kg masa uscata, care au fost inaintate pentru expertiza.

In cauza se efectueaza cercetari fata de 3 persoane cu varste cuprinse intre 31 si 42 de ani, toti din comuna Pomi, banuite de comiterea infractiunii de cultivarea drogurilor de risc fara drept.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul IGPR si al luptatorilor Serviciului de Actiuni Speciale din cadrul IPJ Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

Aglomeratie la granita cu Ungaria pentru automarfare
Citeste
sedinta cu reprezentantii echipelor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.