Pistoale si focuri de arma pe muzica populara la borsa – Tinutul nimanui, mai ceva ca in afganistan

Va prezentam astazi imagini incredibile surprinse in Muntii Maramuresului, la Borsa – granita externa a Uniunii Europene.

Un Tinut al Nimanui, un tinut al haiducilor care isi fac singuri dreptate, o zona in care legea si tot ceea ce inseamna institutii care ar trebui sa aplice legea lipsesc cu desavarsire.

Context

Sa revenim asadar. Gheorghe Stetco, zis Gagea, locuitor de "vaza" al Borsei. Haiduc in adevaratul sens al cuvantului. Va mai amintiti de el? Daca nu va amintim noi: 8 decembrie 2008 intra in sediul Palatului de Justitie inarmat. Este prins de jandarmi si dezarmat. A sustinut atunci ca nu a vrut sa ii faca nimic judecatoarei care se ocupa de dosarul sau. O zi mai tarziu, politistii au efectuat perchezitii la domiciliul acestuia. Ce au gasit? Un adevarat arsenal: carabina nemteasca cu laser, cartuse.

A tras cu pistolul pe muzica populara

"Un nou caz in Borsa, Maramures. Borseanul Stetco Gheorghe zis Gagea face ravagii in Preluca Dealul Gagii unde si-a construit o cabana. Pur si simplu zona este transformata in poligon de tragere cu armele ilegale pe care le detine. Nu detine permis de port arma" este mesajul care insotesc imaginile foto si video trimise de cititorii nostri.

vom reveni cu detalii in scurt timp

fara job
Citeste
Aproximativ 33.000 pachete cu tigari de contrabanda, confiscate la frontiera de nord
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.