Pilotul elicopterului prabusit la sapanta

In urma cu putin timp anchetatorii au reusit sa identifice pilotul elicopterului clandestin de productie ruseasca Kamarov K26. Se pare ca acesta se numeste Dimitri Evghenevic Kostikov, nascut in 1971 in Viciebsck, Belarus.

Surse din randul anchetatorilor vorbesc despre faptul ca aparatul de zbor ar fi zburat sub 100 de metri si s-ar fi lovit de varfurile copacilor.

Se banuieste ca acesta ar fi putut fi incarcat cu tigari de contrabanda din Belarus iar din cauza incarcaturi foarte mari ar lovit copacii.

Tot ca scenariu posibil este si faptul ca tigarile ar fi fost deja preluate de contrabandistii romani iar cadavrul pilotului din Belarus a fost abandonat, fiind gasit astazi de ciobanul din Sapanta.

Aceleasi surse banuiesc ca decesul ar fi survenit in urma cu 2-4 saptamani.

De unde este pilotul? Regiunea Viciebsk – tara artistilor si a teroristilor

In ultimii ani, Viciebsk a devenit faimos si capitala terorista a Belarusului. Dzmitry Kanavalau si Uladzislau Kavaliou, presupusii organizatori ai actului terorist din 2011, in metroul din Minsk, vin din orasul Viciebsk. Explozia a ucis 15 persoane si 203 raniti, iar ambii organizatori au fost condamnati la moarte. Anterior, in Viciebsk au avut loc doua explozii in 2005, cand aproximativ 50 de persoane au fost ranite. Si cel mai recent, in noiembrie 2012, un alt dispozitiv exploziv sa stins langa o cladire KGB din Viciebsk. La scurt timp dupa aceea, o femeie a fost retinuta si acuzata de acest act de teroare.

DISPARUT DIN 6 MARTIE 2019

 

Conform unui site din Belarus Dimitri Evghenevic Kostikov , din Ucraina. De atunci nu se mai stie nimic de el.

Citeste si

VIDEO – ACCIDENT AVIATIC: UN ELICOPTER RUSESC S-A PRABUSIT LA SAPANTA. PILOTUL A DECEDAT

Autoritatile se declara pregatite
Citeste
Un elicopter rusesc s-a prabusit la sapanta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.