Pieton accidentat mortal in piata revolutiei

Un accident de circulatie s-a petrecut in urma cu putin timp pe strada Gheorghe Sincai din Baia Mare.

Din primele informatii se pare ca este vorba despre o femeie, care ar fi decedat. Se pare ca aceasta ar fi iesit dintre masinile parcate si a fost surprinsa si accidentata mortal de un autoturism Citroen.

La fata locului sunt echipajele de politie.

ACTUALIZARE:

Biroul de presa al IPJ Maramures a confirmat faptul ca o femeie a traversat neregulamentar langa Hotel Rivulus si a fost accidentata mortal de un autoturism.

"In Piata Revolutiei din Baia Mare a avut loc un accident de circulatie care s-a soldat cu decesul unei persoane. Din primele verificari se pare ca este vorba despre o traversare neregulamentara o persoana de sex feminin s-a angajat in traversare prin loc nepermis, dinspre Platou catre imobilul cu numarul 5. A fost surprinsa si accidentata de un autoturism care se deplasa spre strada Culturii. Conducatorul auto este un tanar in varsta de 25 de ani. Nu este sub influenta alcoolului" agent sef principal Ionel Filip, Biroul Rutier Baia Mare.

Vom reveni

Soc In politicul maramureSean – candidat la camera deputatilor, suspect intr-un dosar international de trafic de droguri de mare risc
Citeste
Masina distrusa de tencuiala cazuta de pe peretele unui bloc
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.