Peste 7

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures au descoperit si confiscat 7.520 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, care erau ascunse in garajul unui cetatean roman.

In data de 20 martie a.c., incepand cu ora 15.50, in baza unor mandate emise de catre Judecatoria Sighetu Marmatiei, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au efectuat perchezitii la doua imobile de pe raza localitatii Lunca la Tisa, jud. Maramures.

In urma perchezitiilor efectuate, politistii de frontiera au identificat in curtea imobilului care apartine cetateanului roman F.D., in varsta de 38 de ani, ascunse in canalul auto din garaj, mai multe colete cu tigari.

In urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 7.520 pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare totala de 88.000 de lei, marfa care a fost ridicata in vederea confiscarii.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, fapta prevazuta si pedepsita de Codul Vamal al Romaniei.

In continuare se desfasoara activitati specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei, in vederea documentarii intregii activitati infractionale, urmand ca la finalizare sa fie luate masurile legale care se impun.

Exclusivitate – vezi cine este calaul si cine este femeia ucisa la sighetu marmatiei
Citeste
Politistii maramureseni releva adevarul despre mirajul drogurilor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.