Peste 600 pachete cu tigari de contrabanda ridicate de politisti din masina unui satmarean

Un satmarean, care avea tigari de contrabanda, nu si-a facut griji cu privire la transportul acestora. Pe timp de noapte s-a considerat la adapost. Cum descoperirea persoanelor implicate in astfel de activitati este o prioritate, o actiune a politistilor din Baia Sprie a dus la depistarea sa.

In fapt, azi-noapte, in jurul orei 01.30, politistii au oprit autoturismul ce era condus pe D.N.15, pe raza orasului Baia Sprie. La volan a fost identificat un satmarean de 34 de ani, iar in calitate de pasageri au fost identificati alti trei satmareni.

In autoturism, politistii au gasit 610 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienta. Intreaga cantitate a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda si continua cercetarile in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si a tragerii acestora la raspundere penala.

Sanctionat contraventional dupa ce a sesizat o talharie care n-a fost talharie
Citeste
A gasit un telefon si l-a bagat in buzunar
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.