Peste 40 de angajati ai societatii au donat sange pentru semenii lor

CAMPANIE VITAL   Peste 40 de angajati ai S.C. VITAL S.A. au donat sange in urma campaniei" ALEGE SA FI  PREZENT ACOLO UNDE ESTE NEVOIE ZI DE ZI DE AJUTORUL TAU!"

Campania de donare de sange s-a bucurat de o larga deschidere din partea conducerii societatii VITAL S.A. si  a fost organizata de catre departamentul Relatii Publice, care s-a aliniat astfel proiectului desfasurat la nivel national de mai multe companii. Recoltarea de sange s-a  desfasurat la sediul societatii VITAL S.A., din strada Gheorghe Sincai nr. 21, prin organizarea unui sediul mobil al Centrului de Transfuzie Sanguina Maramures .

Constientizand asupra importantei actelor umanitare pentru salvarea persoanelor aflate in nevoie, colegii nostrii au raspuns prezent campaniei. Trebuie sa mentionam ca multi dintre donatori s-au aflat la prima donare, in timp ce cealalta parte doneaza sange periodic, sprijinind de fiecare data Centrul de Transfuzie Sanguina Maramures, atunci cand acesta se confrunta cu un deficit de sange.

Medicii de la Centrul de Transfuziie Sanguina Maramures indeamna oamenii sa continue sa doneze sange, pentru ca, daca numarul acestora nu va fi constant, stocul va ajunge din nou sa nu poata acoperi toate cerintele spitalelor. Cei care vor sa doneze sange o pot face in continuare, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguina Maramures.

Multumim tuturor pentru implicare si colaborare. Sa fie de folos!

 

Comunicat de presa SC Vital SA

Perchezitii la pont, cu tigari in front
Citeste
Campania "A iubi inseamna a darui" a Asociatiei Esperando a adunat peste 15.000 de lei
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.