Peste 35

Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat in urma unei perchezitii efectuate pe linia combaterii contrabandei cu tigari, cantitatea de 35.236 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 412.260 lei.

Ieri, 11 decembrie a.c., in baza unui mandat emis de Judecatoria Sighetu Marmatiei, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei – ITPF Sighetu Marmatiei au efectuat o perchezitie, pe linia combaterii contrabandei cu tigari, la un imobil de pe raza localitatii Sighetu Marmatiei.

In urma perchezitei efectuate, in beciul imobilului care apartine unei femei, cetatean roman, R.T., in varsta de 28 de ani, politistii de frontiera au descoperit 36 de colete invelite in folie de culoare neagra, ce contineau tigari de provenienta Belarus si Ucraina.

Astfel, la inventarierea baxurilor descoperite, s-a constatat faptul ca acestea contineau cantitatea de 35.236 de pachete cu tigari, in valoare de 412.260 de lei, marfa ce a fost ridicata in vederea confiscarii.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, fapta prevazuta si pedepsita de Codul Vamal al Romaniei.

In continuare, se desfasoara activitati specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei, in vederea documentarii intregii activitati infractionale, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

Campania hoTii ITi invadeazA intimitatea, lansata in maramures
Citeste
Excluderi din USR noaptea, ca hotii. Dan Barna, contestat si zeci de demisii ale membrilor de partid
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.