Peste 300 de copii au urat "la multi ani" prin desene politistilor maramureseni

"Dragi doamne si domni politisti, va urez multa sanatate, multe clipe frumoase si ce e mai de pret pe lume! Va rugam s-aveti grija de noi, generatia tanara! Cu drag, Roberta " – Pop Roberta, clasa a III-a, Scoala Gimnaziala Salsig.

Azi, 25 martie, in Salonul de Arte al Bibliotecii Judetene "Petre Dulfu" din Baia Mare, a avut loc premierea castigatorilor Concursului de desene si felicitari cu tema "La multi ani, Politia Romana!". 18 copii au primit diplome si premii, oferite cu sprijinul Corpului National al Politistilor – Biroul Teritorial Maramures si magazinul Cora Baia Mare.

Peste 300 de elevi din clasele de invatamant primar au trimis desene si felicitari politistilor maramureseni, la cea de-a II-a editie a concursului cu tema "La multi ani, Politia Romana!", initiat de Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures.

Astfel, ganduri bune au fost transmise de la 10 unitati de invatamant din municipiul Baia Mare, de la Tautii Magheraus, dar si din mediul rural de la Scolile Gimnaziale din Asuaju de Sus, Miresu Mare, Salsig, Cicarlau, Nistru, Oncesti si Tautii de Sus.

Reprezentantii IPJ Maramures multumesc tuturor copiilor si invatatorilor care i-au indrumat, pentru gandurile si urarile transmise politistilor maramureseni cu ocazia Zilei Politiei Romane.

"Va doresc o zi a Politiei Romane fericita! Pentru voi, protectorii tarii noastre si sa ne aparati tara de oameni rai, ca sa nu mai avem atatea necazuri!" a scris Coza Nicoleta, clasa a IV-a, Scoala Gimnaziala Salsig.

Tigari de contrabanda transportate si cu drona si cu carca
Citeste
Baimarean arestat preventiv pentru trafic de droguri
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.