Peste 3

Detasamentul Baia Mare intervine cu 4 echipaje pentru inlaturarea efectelor negative pe strazile I.I. Caragiale, Victoriei si Victor Babes. Grindina si rafalele de vant puternic au afectat cinci linii de alimentare cu energie electrica.

La aceasta ora nu sunt alimentati cu energie electrica 3313 consumatori. Zone afectate: partial municipiul Baia Mare, inclusiv consumatori din zona Ferneziu, Blidari, Izvoare. Localitati afectate partial Lapusel, Bozanta Mare si Berinta.

Mai multi copaci au fost smulsi  pe strada Victor Babes, respectiv zona Mall Vivo. Intervin in zona pompierii militari si CLSU Baia Mare.

Pentru remedierea defectiunilor din retelele de alimentare cu energie electrica se deplaseaza echipe de interventie de la societatea Electrica, in zonele afectate.

Nu sunt raportate victime sau persoane ranite pana la aceasta ora, datorita fenomenelor meteorologice periculoase, anunta reprezentantii CJSU Maramures.

Din pacate, baimarenii sunt nemultumiti, deoarece avertizarea Ro-Alert a fost emis cu intarziere.

Barbatul din Oncesti, care anul trecut a comercializat porci vii, desi era interzis la aceea vreme din cauza pestei porcine, trimis in judecata
Citeste
Cod roSu de grindinA de mari dimensiuni, vijelie puternica
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.