Persoane ranite, printre care si un copil de 2 ani, dupa ce un camion s-a rasturnat

ACCIDENT IN MARAMURES   Un accidne rutier in urma caruia mai multe persoane, printre care si o fetita de 2 ani au ajuns la spital, a avut loc ieri, 14 octombrie, in Maramures.

In evenimentul rutier de pe DJ 182B, intre Somcuta Mare si Tulghies, a fost implicat un camion. Nu se stie momentan cum, cert este ca soferul mastodontului a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in mijlocul drumului.

Potrivit VasileDale.ro, se pare ca la momentul accidentului se aflau in camion si sotia barbatului dar si fetita acestuia in varsta de numai doi ani. Ajunse la fata locului, fortele de intervensie l-au gasit doar pe barbat. Acesta a sustinut ca sotia si copulul sau au pornit inspre spital cu mijloace auto proprii.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz, soferu fiinds transportat la spital pentru a i se recolta probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

ActualMM

Rugaciunea Rozariului misionar, transmis la Radio Maria. Implicate cinci dieceze, printre care si Biserica greco-catolica "Schimbarea la Fata" din Ferneziu
Citeste
FOTO
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.