Persoana pe trotineta, lovita de masina pe trecere, pe strada Garii

ACCIDENT IN BAIA MARE  Un accident rutier a avut loc in aceasta dimineata, in urma cu putin timp, pe strada Garii din Baia Mare, chiar in zona autogarii.

Potrivit primelor informatii, se pare ca o femeie care se deplasa cu o trotineta electrica pe drum a fost acrosata de un autoturism marca Opel.

Potrivit martorilor de la fata locului, din fericire femeia nu a fost grav ranita in urma impactului. Un echipaj al Politiei a ajuns la fata locului.

ACTUALIZARE:

Un martor al accidentului de azi-dimineata ne-a contactat si ne-a povestit cum s-a intamplat totul. Potrivit martorului, se pare ca persoana lovita de masina este un barbat care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea petru pietoni, cu trotineta electrica.

"Colegul meu conducea un Logan, pe banda a doua, iar cel cu opelul care l-a lovit pe barbat era cu un Opel. Au oprit amandoi la trecere, au asteptat sa treaca pietonii, dar cel cu Opelul s-a grabit dupa aceea sa accelereze, sa intre in fata colegului meu. Nu a vazut ca mai trecea cineva strada, dinspre Gara si l-a lovit in plin pe om", a declarat Paul David pentru ActualMM.

ACTUALIZARE 2:

"Verificarile politistilor au relevat ca un tanar de 19 ani, care conducea un autoturism pe strada Garii din Baia Mare, a surprins si accidentat un barbat de 48 de ani care se deplasa cu o trotineta electrica pe trecerea pentru pietoni. Barbatul ranit in urma impactului a ramas internat in spital.
Cei doi participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest si nu se aflau sub influenta alcoolului. Cercetarile continua", au declarat reprezentantii IPJ Maramures.

Vom reveni cu informatii oficiale

ActualMM

Foto: Roxana Cutureanu

De pe locul 2, handbalistii baimareni isi asteapta suporterii la sala
Citeste
Baimareanca lasata fara telefon in timp ce statea la rand la casa de marcat
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.