Persoana incarcerata la coltau

Doua evenimente rutiere grave s-au petrecut in noaptea de 24/25 decembrie pe soselele Maramuresului.

In jurul orei 22.00 un pieton care s-ar fi deplasat pe mijlocul partii carosabile a drumului national 18 pe raza localitatii Petrova a fost lovit de un autoturism. onform primelor informatii barbatul in varsta de aproximativ 45 de ani era sub influenta bauturilor alcoolice. Echipajele medicale si politia au intervenit imediat pentru a-i acorda primele ingrijiri medicale. Victima a fost transportata la Spital.

Un alt eveniment rutier a avut loc in jurul orei 1.30 pe raza localitatii Coltau. Din primele informatii in urma unui accident rutier o persoana a ramas incarcerata in autoturism. Echipajele de la descarcerare au intervenit imediat.

" In ziua de 25 decembrie, pompierii baimareni au intervenit, in jurul orei 02.10, la un accident rutier, cu o persoana incarcerata, produs in comuna Coltau. La fata locului au actionat un echipaj de descarcerare si doua echipaje SMURD- unul de Terapie Intensiva Mobila si unul de prim ajutor- E.P.A. Victima, un barbat de 51 de ani, a fost extrasa din autoturism si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare. " a transmis ISU Maramures.

In ambele cazuri politistii au deschis dosare penale pentru a stabili exact circumstantele producerii accidentelor.

Vom reveni cu detalii

CITESTE SI:

Bataie pentru sefiile marilor Parchete! Ce salarii vor primi viitorii sefi
Citeste
Cum va fi vremea in Maramures in ziua de Craciun
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.