PERCHEZItII LA VISEU DE SUS: In vizorul politistilor patru persoane banuite de infractiuni de braconaj

Ieri, 03 decembrie, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, impreuna cu cei din Viseu de Sus si Borsa, au efectuat patru perchezitii domiciliare, pe raza orasului Viseu de Sus, la locuintele si dependintele a patru barbati banuiti de comiterea unor infractiuni.

In urma perchezitiilor efectuate, politistii au identificat, ridicat si indisponibilizat doua arme letale, 526 cartuse aferente armelor letale detinute ilegal, cinci capcane metalice ilegale, peste 100 kg de carne si produse de carmangerie de vanat, sase panoplii cu trofee de cerb, patru coarne de caprior, coarne de cerb nepereche, un cuier tip panoplie cu patru picioare de caprior, un craniu de urs complet, un craniu de mistret fara colti, un fazan, doua trofee de mistret complete, 28 colti mistreti si cervidee, 100 bucati tuburi de cartuse cu glont cu capsele percutate, de diferite marci si calibre, doua dispozitive artizanale folosite pentru confectionarea cartuselor de vanatoare, trei lunete, 1000 buc alice de diferite calibre pentru confectionarea cartuselor de vanatoare, 12 articole pirotehnice si alte bunuri detinute ilegal.

In urma verificarilor politistii au constatat faptul ca cei patru barbati nu sunt autorizati pentru a detine, purta si folosi arme si munitii de nicio categorie.

In cauza, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, braconaj cinegetic, si orice operatiune cu obiecte pirotehnice efectuate fara drept.

Perchezitiile domiciliare au fost realizate cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Maramures,

Articolul PERCHEZItII LA VISEU DE SUS: In vizorul politistilor patru persoane banuite de infractiuni de braconaj apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Doneaza sange, salveaza o viata! – jandarmii maramureseni, prezenti la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare (FOTO)
Citeste
ALEGERI PARLAMENTARE: Desfasurarea in bune conditii a procesului electoral
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.