Perchezitii la o firma specializata in jocuri de noroc si pariuri

La aceasta ora, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane efectueaza 59 de perchezitii, in Bucuresti si 36 de judete, la reprezentantii unei societati, care ar fi instalat si utilizat programe de calculator fara licenta.

La data de 25 septembrie 2019, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, efectueaza 59 de perchezitii la sediul social si punctele de lucru ale unei societati comerciale.

Activitatile sunt desfasurate pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Ilfov, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Caras Severin, Cluj, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Maramures, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea si Vrancea.

In cauza, sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de reproducere neautorizata pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator in oricare dintre urmatoarele modalitati: instalare, stocare, rulare sau executare, afisare ori transmitere in retea interna.

Din cercetari a rezultat ca reprezentantii unei societati avand ca obiect principal de activitate "Activitati de jocuri de noroc si de pariuri" ar fi instalat si utilizat, in perioada 2016 – 2019, programe de calculator fara licenta, aducand astfel prejudicii materiale si de imagine titularilor drepturilor de autor.

In cadrul actiunii, vor fi puse in aplicare 5 mandate de aducere a persoanelor banuite, care vor fi conduse la sediul P.I.C.C.J., in vederea audierii si dispunerii de masuri legale.

La activitati participa si politisti din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate, Institutului National de Criminalistica, precum si politisti de investigare a criminalitatii economice din cadrul a 35 de inspectorate de politie judetene .

Hideaga, iar si iar; adica accident!
Citeste
Firme de pariuri si jocuri de noroc din Maramures, luate la puricat de politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.