PERCHEZItII IN BAIA MARE: Substante dopante de risc si mare risc localizate de ofiterii de investigare a criminalitatii economice

In cadrul unor cercetari efectuate intr-un dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare, in care au fost vizate fapte de introducerea sau scoaterea din tara, precum si importul ori exportul de substante dopante de risc sau cu grad mare de risc sau produse ce contin substante dopante de risc sau cu grad mare de risc, fara autorizatia emisa de autoritatile competente" fapta prev. de art. 14, ind. 2, din Legea nr. 104/2008 privind prevenirea si combaterea producerii si traficului ilicit de substante dopante, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au pus in executare cinci mandate de perchezitie domiciliara si doua mandate de aducere la domiciliile mai multor persoane fizice si sediul unei societati comerciale de pe raza municipiului Baia Mare, despre care existau informatii ca ar fi desfasurat activitati ilicite in sfera introducerii in tara a unor substante dopante de risc si mare risc.

Cu ocazia activitatilor desfasurate, au fost identificate si ridicate trei colete, care contineau mai multe pachete cu substante din categoria celor interzise conform Legii nr. 104 din 2008, iar separat 90 de fiole si pastile care contineau substante dopante (Methadolon, Omraden, Temoxifen). De asemenea, au fost indisponibilizate mai multe bunuri si inscrisuri in vederea probarii intregii activitati infractionale a persoanelor implicate.
In cadrul actiunii derulate s-a beneficiat de sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale Maramures si tehnicieni criminalisti.
In continuare, se efectueaza cercetari, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare, in vederea probarii intregii activitati infractionale si luarea masurilor legale care se impun.

MINTE BOLNAVA: Un barbat a spanzurat doi caini langa un cimitir din Ilba. Retinut pentru 24 de ore
Citeste
Maramuresean retinut dupa ce a ucis prin spanzurare mai multi caini in Ilba
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.