PERCHEZItII IN BAIA MARE: Dosar penal intr-un caz de contrabanda. tigari de peste 35.000 de lei confiscate

In urma celor cinci perchezitii domiciliare efectuate in Baia Mare precum si a activitatilor de documentare, investigare si cercetare, efectuate astazi de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice a fost identificata si indisponibilizata cantitatea de 58.720 de tigarete care proveneau din contrabanda.

Valoarea acestora este de aproximativ 35.250 de lei.

Totodata in contextul activitatilor procedurale desfasurate au fost identificate si ridicate diferite mijloace materiale de proba, inscrisuri si mijloace de stocare informatica precum si suma de 10.000 de lei, produs al infractiunii de contrabanda.

In cadrul activitatilor desfasurate astazi politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au beneficiat de sprijinul Directiei Operatiuni Speciale, Grupei Canine si a luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea de infractiuni asimilate contrabandei si se continua cercetarile.

Articolul PERCHEZItII IN BAIA MARE: Dosar penal intr-un caz de contrabanda. tigari de peste 35.000 de lei confiscate apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

ATENTIONARE METEOROLOGICA: Cod galben de instabilitate atmosferica in Maramures
Citeste
DE INTERES PENTRU MARAMURESENI – Pana unde putem circula FARA declaratie pe propria raspundere. Vezi harta zonei metropolitane a municipiului Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.