PERCHEZItII DOMICILIARE: Peste 26.000 de tigari confiscate de politisti la Viseu de Sus si Petrova

Ieri, 14 septembrie, politistii specializati in combaterea contrabandei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Maramures, au executat trei mandate de perchezitie domiciliara pe raza localitatilor Viseu de Sus si Petrova.
Cu ocazia efectuarii perchezitiilor domiciliare si a activitatilor de documentare, investigare si cercetare efectuate pana in prezent intr-un dosar penal care are ca obiect savarsirea mai multor infractiuni asimilate contrabandei, au fost identificate si ridicate 26.020 de tigari, produse accizabile care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabanda, in valoare totala de aproximativ 15.700 lei.
Totodata, in contextual activitatilor procedurale efectuate, a fost identificata si ridicata cantitatea totala de 130 litri de alcool etilic, in valoare totala de aproximativ 4.000 lei, cu privire la care organele de cercetare penala urmeaza sa extinda cercetarile.
La activitatile efectuate politistii au beneficiat de sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale - Maramures.
In cauza politistii continua cercetarile, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, in vederea identificarii tuturor participantilor la activitatile infractionale si a tragerii acestora la raspundere penala.

Articolul PERCHEZItII DOMICILIARE: Peste 26.000 de tigari confiscate de politisti la Viseu de Sus si Petrova apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

BILANt OPT LUNI: Peste 900 de controale efectuate de politistii maramureseni pentru combaterea faptelor ilegale in domeniul silvic
Citeste
RUTIERE: Coliziune intre un biciclist si un autoturism in Baia Mare.Dosare penale pentru comiterea de infractiuni la regimul rutier
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.