Perchezitii domiciliare efectuate de politistii specializati in investigarea criminalitatii economice

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat in cursul zilei de azi trei perchezitii domiciliare pe raza comunei Barsana si au pus in executare trei mandate de aducere, emise pe numele unor persoane cercetate pentru comiterea unor infractiuni economice.

Cele trei persoane sunt cercetate in cadrul unui dosar penal intocmit de politisti sub aspectul comiterii infractiunilor de concurenta neloiala, contrafacere de marfuri si punere in circulatie de marfuri contrafacute. Activitatile de cercetare si documentare efectuate pana in prezent au relevat ca suspectii ar fi comercializat mai multe centrale termice, cu sigla unei marci protejate, care prezentau suspiciuni concrete de contrafacere.

In urma perchezitiilor efectuate, politistii au identificat doua centrale termice care utilizeaza combustibil solid si au ridicat in vederea continuarii cercetarilor diverse inscrisuri si un telefon mobil.

Politistii continua cercetarile, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Dragomiresti, pentru documentarea intregii activitati infractionale a suspectilor.

Un politist din borsa isi parcheaza masina personala pe trotuar
Citeste
Centrale CONTRAFACUTE, vandute sub numele unui brand protejat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.