PERCHEZITII CU SCANDAL - URMARE NUNTA: Politistii cauta 350 de suspecti de COVID! Un procuror DNA nas? Lista cu numele acestora a fost ascunsa

Perchezitii cu scandal pana tarziu in noapte la fostul adjunct al Politiei Bihor. A fost nevoie de interventia medicilor de pe ambulanta dupa ce sotiei acestuia i s-a facut rau in timp ce zeci de politisti si pompieri imbracati in combinezoane scotoceau prin casa.

Va reamintim ca cei doi au organizat, weekend-ul trecut, nunta fiului lor, la care anchetatorii au fost informati ca au participat peste 350 de oameni. Dupa cateva zile insa, mireasa a fost depistata cu coronavirus, iar DSP incearca sa dea acum de urma tuturor celor care au participat la eveniment.


Problema este ca fostul politist a ascuns lista de invitati. Asa ca anchetatorii au descins si la mire acasa, si la parintii fetei, dar si la localul unde a avut loc petrecerea pentru a ridica de acolo toate inregistrarile video si fotografiile care ii vor ajuta, in cele din urma, sa ii identifice pe toti cei care au participat la petrecere.

Sotia fostului politist a facut atac de panica


Chiar si ambulanta a ajuns la casa fostului adjunct al Politiei Bihor, dupa ce sotia acestuia a facut un atac de panica, in timp ce politistii si mascatii imbracati in combinezoane ii rascoleau casa.

Politistii si mascatii au ajuns la casa fostului politist dupa ce organizatorii au refuzat sa prezinte lista cu cei peste 350 de invitati, printre care politisti si procurori din 2 judete: Bihor si Maramures.

Organizatorii au ascuns lista invitatilor

Si locuinta mirilor aflati in izolare dupa ce mireasa, farmacista la Spitalul Municipal din Oradea, a fost confirmata cu COVID-19, a fost calcata de mascati.

Perchezitii au fost insa si la socrii mici, parintii miresei, dar si la sala de evenimente unde, timp de patru ore, toti cei peste 350 de oameni au stat unii langa altii si au ignorat deciziile autoritatilor.

Angajatii salii de evenimente se plang ca au fost izolati pe nedrept

Intre timp, unii dintre angajatii salii de evenimente se plang ca au fost izolati pe nedrept. Administratorul salii de evenimente a fost amendat cu 15,000 de lei pentru ca nu a respectat masurile de prevenire sau combatere a bolilor.

Citeste si

Articolul PERCHEZITII CU SCANDAL - URMARE NUNTA: Politistii cauta 350 de suspecti de COVID! Un procuror DNA nas? Lista cu numele acestora a fost ascunsa apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

518 locuri de munca disponibile pe listele AJOFM
Citeste
Politisti si procurori din Bihor si Maramures, printre invitatii la o nunta cu peste 350 de invitati! Lista cu numele acestora a fost ascunsa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.