PENTRU VIITORII SOFERI: Activitatea de examinare practica pentru obtinerea permisului de conducere, reluata din 2 iunie


Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Maramures va relua, incepand cu data de 2 iunie a.c., activitatea de examinare la traseu a candidatilor in vederea obtinerii permisului de conducere, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, respectarea masurilor de distantare sociala si de igiena pentru prevenirea si limitarea raspandii infectiei cu noul Coronavirus.

Angajatii serviciului public comunitar vor proceda la desfasurarea acestei activitati in doua etape.

In prima etapa vor fi solutionate dosarele depuse in perioada 16 martie a.c., – 17 mai a.c., si care au expirat, cu mentiunea ca acestor dosare le-a fost prelungita valabilitatea pana la data de 13 iulie 2020.

Dosarele depuse si care au expirat incepand cu data de 18 mai a.c., vor fi solutionate in a doua etapa. Si acestor dosare le-a fost prelungita valabilitatea pana la data de 14 septembrie 2020. Din datele centralizate pana acum, in prima etapa sunt depuse cereri pentru obtinerea permisului de conducere de catre 333 de candidati. Programarea candidatilor pentru examinarea la traseu va fi efectuata de catre un reprezentant al scolii de conducatori auto, fara procura speciala, dar cu dosarul candidatilor in original.

Dupa finalizarea primei etape se va proceda la programarea din oficiu a candidatilor programati in perioada starii de urgenta. Acestia vor fi programati pentru examinare in ordinea in care trebuiau sa sustina examenul.

Activitatea de examinare se va desfasura cu utilizarea mastilor de protectie de catre examinatori si candidati. Interiorul autovehiculelor se va dezinfecta inaintea de inceperea fiecarei probe practice.

Activitatea de instruire se va desfasura in spatii deschise, cu respectarea distantei de socializare. De asemenea, la locul de intalnire comunicat pentru sustinerea probei practice in vederea obtinerii permisului de conducere vor fi respectate masurile recomandate catre specialisti pentru limitarea infectiei cu COVID-19.

Articolul PENTRU VIITORII SOFERI: Activitatea de examinare practica pentru obtinerea permisului de conducere, reluata din 2 iunie apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, Romania: Noi date despre numarul infectatilor la nivel national. In Maramures sunt 85 de cazuri confirmate
Citeste
PRELUARE JURNALUL.RO: Denuntatorul Sorinei Pintea, recompensat de Guvernul Orban cu peste 3,5 milioane de euro, in stare de urgenta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.