Pentru siguranta lor: Politistii le-au oferit refugiatilor materiale cu masuri preventive care sa-i ajute in evitarea victimizarii prin infractiuni de furt, talharie, trafic de persoane

In perioada 4-7 martie, actiunile politistilor de intrajutorare a refugiatilor ucraineni s-au intensificat. La punctul de frontiera de la Sighetu Marmatiei, politistii de la diferite structuri din tot judetul au fost prezenti pentru ca intrarea refugiatilor in tara noastra sa fie in siguranta.

La frontiera au fost prezenti si politistii de prevenire care le-au oferit refugiatilor materiale cu masuri preventive care sa-i ajute in evitarea victimizarii prin infractiuni de furt, talharie, trafic de persoane. Pentru prevenirea traficului de persoane au venit in sprijin si reprezentanti ai Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane din Cluj Napoca care au distribuit in punct materiale informative pentru cetatenii ucraineni vulnerabili prin prisma razboiului.

Activitati preventive au avut loc si in statia CFR din Municipiul Baia Mare, unde politistii de prevenire au primit sprijinul colegilor de la Politia Transporturi Feroviare si la Aeroportul International Maramures.

Actiunile politistilor in acest sens continua si in perioada urmatoare atat cat va fi nevoie.

Jandarmeria Maramures a inceput campania d recrutare a candidatilor pentru institutiile militare de invatamant
Citeste
Presedintele Zelenski a citat in fata parlamentarilor britanici cel mai celebru discurs al lui Churchill: ,,Vom lupta pana la sfarsit"
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.