Actiuni punctuale pe raza intregului judet

Politistii maramureseni au actionat ieri pe drumurile publice de pe raza intregului judet, atat pentru verificarea respectarii prevederilor Ordonantelor Militare cat si pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere si identificarea soferilor care comit infractiuni la regimul circulatiei rutiere.

Astfel, echipajele de politie au fost prezente pe raza oraselor Tautii Magheraus, Cavnic, Dragomiresti, Salistea de Sus, Seini, Targu Lapus, Somcuta Mare, Ulmeni, dar si pe raza de competenta a Sectiilor de Politie Rurala Grosi si Suciu de Sus.

Peste 350 de autovehicule au fost oprite, iar soferii au fost verificati. Pentru abaterile de la prevederile OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, politistii au aplicat 53 de sanctiuni contraventionale. De asemenea, au fost retinute, pentru viteza, trei permise de conducere si au fost retrase sapte certificate de inmatriculare.
De asemenea, in cadrul activitatilor desfasurate au fost depistate patru persoane care transportau, cu doua carute, material lemnos pe raza localitatii Finteusu Mic. Lemnul a fost ridicat in vederea confiscarii iar persoanele au fost identificate si sanctionate contraventional la Legea 171/2020 privind stabilirea si anctionarea contraventiilor silvice.
Precizam ca prioritatea politistilor ESTE PREVENIREA, NU SANCTIONAREA! Nu exista un target de amenzi pe care oamenii legii sa-l atinga zilnic! In schimb, politistii actioneaza ferm de fiecare data cand viata si integritatea, sau bunurile persoanelor sunt puse in pericol! Respectati normele legale din toate domeniile!

Coronavirus, 24 aprilie 2020: 68 cazuri in Maramures , 2.817 vindecati, 552 decedati, 241 la ATI
Citeste
In romania bilantul ajunge la 10
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.