Pentru o greseala un baimarean a fost lovit cu pumnul in fata

O postare pe facebook-ul oficial a restaurantului baimarean Log Out socheaza orice utilizator al retelei de socializare. Un baimarean care plasa o comanda a efectuat o manevra gresita in trafic. Un alt conducator auto a fost pur si simplu scos din sarite si a devenit agresiv.

Baimareanul care a gresit a fost lovit cu pumnul in fata fara pic de remuscare. Mai grav este faptul victima s-ar fi prezentat la Politie, care n-ar fi preluat plangerea.

In cele ce urmeaza va prezentam in integralitate mesajul publicat pe pagina oficiala a restaurantului Log Out:

"Intrerupem programul normal de sarbatori pentru a impartasi o poveste de Craciun putin mai altfel:

Totul a inceput cu o comanda cu delivery plasata la noi. Colegul nostru Leo a preluat-o, iar in cursul livrarii, intr-o clipa de neatentie, a facut o nefacuta si i-a taiat calea unui stimabil domn. Am vrea sa continuam povestea si sa spunem ca, fiind in spiritul Craciunului, stimabilul a inteles ca n-a fost cu intentie, si a trecut cu vederea. Chiar am vrea.

Doar ca aparent traim in jungla, nu in civilizatie, iar in jungla primeaza legea pumnului. Continuarea reala a povestii e ca stimabilul domn a inteles gresit spiritul Craciunului si ca bine sa oferi, si a ales sa ofere… pumni. Da, in anul 2018 mai sunt specimene care considera ca e ok sa agresezi fizic un alt sofer pentru o greseala in trafic.

Am vrea sa incheiem povestea si sa spunem ca totul s-a rezolvat intr-un final la Politie, si ca s-a facut dreptate, asa cum ar fi normal, in anul 2018. Am vrea…

Incheierea reala, insa, e ca Politia aparent a intrat in concediu deja, nefiind interesati sa preia plangerea colegului nostru, asa ca ne bazam pe voi – ajutati-ne sa-l identificam pe stimabilul domn – vrem sa-i facem niste urari frumoase de sarbatori."

ACTUALIZARE 1

La nici cinci minute de la publicarea informatiilor cititorii nostri l-au identificat pe barbatul care l-a lovit cu pumnul pe baimareanul care gresise in trafic.

Este vorba despre presedintele unui club de off-road. Barbatul locuieste in Baia Sprie. Este un cunoscut sustinator al actiunilor caritabile. De altfel si in acest an, clubul pe care il conduce este implicat intr-o actiune caritabila ce incearca sa aduca un pic de bucurie in sufletele copiilor si batranilor fara posibilitati materiale in preajma Sarbatorilor de Craciun.

ACTUALIZARE 2

"Politia nu este niciodata in concediu! Exista insa situatii cand datorita volumului mare de activitati intr-un timp scurt sesizarile nu pot fi preluate imediat, situatii in care se tine cont atat de gravitatea faptelor cat si de starea victimelor.
Situatia la care faceti referire se incadreaza intr-un astfel de scenariu, la momentul respectiv toti politistii aflati in serviciu fiind angrenati in gestionarea altor cazuri, context in care plangerea tanarului agresat a fost preluata de politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare, ieri, la ora 18.00. In cauza a fost intocmit dosar penal si se desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente, urmand a fi propuse masuri legale", au declarat reprezentantii IPJ Maramures.

Politistii au ridicat in aceasta seara o femeie din poienile de sub munte
Citeste
S-a izbit cu masina de un stalp de electricitate pe care l-a rupt, la tautii de sus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.